Mattheten lägre, förkylning värre

Rubriken får sammanfatta hur jag mår just nu. Det blev inget spelande igår men då kunde jag se på tv-serier, något som jag inte har idag. Sen ska jag kanske ut och köpa alvedon, idag borde jag orka, men vi får se hur det blir.

Föregående inlägg
Nästa inlägg

4 kommentarer

  1. climboholic

     /  25 september, 2008

    Suck jag ligger också däckad i influensa. Feber och skit, jag kan inte ta några mediciner för då krashar magen! Bara att härda ut. Det jag tycker är värst är att ingenting är kul när man är sjuk. Tråkigt att läsa, tråkigt att se på tv, datorn orkar jag inte med osv osv.

    Hursomhelst. rekommenderar nya serien Fringe

  2. climboholic

     /  25 september, 2008

    ja just det! Jag skulle tycka det var trevligt om du skrev lite mer om dig i din blogg typ åsikter, hur du mår och så. Det jag gillar att läsa i bloggar. få en inblick andra personers liv!

    Jag har helt slutat med WoW då jag tycker att det inte är så kul som det borde vara. Grinda för pots i 4 timmar, raida i 4 timmar, rinse and repeat. Saknar Starwars Galaxies som fan. Det var ett riktigt bra lir. ska se hur Stargate blir.

  3. Gällande mediciner så går jag på en blandning av för mycket vatten och då och då alvedon. Var ut och köpte så kallade munsönderfallande tablett som verkligen lever upp till sitt namn. Verkar inte hela så bra men den är i alla fall lätt att äta. I övrigt mår jag ungefär likadant idag som igår så ingen ide att posta igen om det.

    Gällande wow så börjar jag tröttna på Hellfire peninsula så jag kommer lämna det för nagrand när möjligt. Körde förresten daylin i morse då det var lite folk inne vilket var kul. Avskyr när man blir dödad direkt om man kör det vid fel tillfälle. Det ska tydligen inte vara lika mycket pvp i nagrand enligt en kollega så därför ska jag dit.

    Börjar också tröttna på pvp men eftersom kollegan finns på den här servern kan jag inte byta. Trist då alla som hoppar på mig antingen är level 70 med bra gear eller bara väldigt bra på pvp, något jag inte är. Och mitt gear är inte så bra heller.

    Brukar köpa pots och kan ännu inte raida så jag kan inte uttala mig om det.

    Jag har skrivit en hel del tidigare om hur jag mår och även om det blir upprepande då mitt mående inte ändras nämnvärt så kan jag återgå till det när jag är frisk. Nu känner jag att den här kommentaren är lite väl jobbig att skriva så jag ger mig nu.

  4. Jo det är jobbigt att vara sjuk då allt blir jobbigt och det är svårt att få tiden att gå på sätt som inte är för ansträngande. Mitt sätt att tappa tid har varit wow men det orkar jag inte med nu och knappt filmer heller.